Sponsor og leje af bifamilier

Det er muligt for både private og erhverv at sponsorere Jels Biavl.

Sponsor for erhverv

Hvis man sponsorerer Jels Biavl som erhverv, så er det muligt at få certifikat på sponsorrat. Dertil er det muligt at leje bifamilier. Når bifamilierne er på firmaets adresse, så er det muligt at benytte dette i CO2 regnskabet. Hvis man lejer bifamilier så passer vi dem og sørge for alt med bifamilierne. Det er muligt for de ansatte at købe honningen som bierne ved firmaet har indsamlet.  

Hvis det lyder interessant, så er du meget velkommen til at kontakte os og høre mere på 30739991 eller mail ph@jelsbiavl.dk.

Sponsor for privat

Hvis man sponsorerer Jels Biavl som privat, så vil man for 500 kr. få et certifikat om sponsorat. Dertil vil man få 15% rabat i et år på alt honning. Når Jels Biavl modtager to sponsorater fra vores kunder, så investerer vi i en ny bifamilie. 

Ved Jels Biavl kan man også investere i en bifamilie. Her kan man være lige så investeret som man ønsker. Vi kan stå for at passe familien og sende opdateringer om familien, hvor man kan købe honningen. Det er også muligt, at man selv passer familien og slynger honningen, man får hjem, hvor vi hjælper med alt dertil, hvor man kan bruge vores udstyr til at slynge.

Hvis man synes det lyder spændende at være sponsor eller investere i en bifamilie, så kontakt os gerne på 30739991.

 

bifamilier